V šolskem letu 2014/2015 smo na večini področij vzgojno-izobraževalnega dela dosegli rezultate, ki smo jih načrtovali v razvojnem načrtu. Primerjave s preteklimi leti kažejo, da se povečuje tudi zadovoljstvo vseh deležnikov.
Ocenjujemo, da je na dobre vzgojno-izobraževalne rezultate pomembno vplivala uvedba izboljšav, ki smo jih načrtovali v okviru izvajanja projektov, v katere so bili vključeni vsi pedagoški delavci: Mreža zdravih šol, Mreža Eko šol, Ustvarjanje spodbudnega učnega okolja in projekt BITI ter skupno načrtovanje prioritetnih ciljev, ki smo jih usklajevali na uvajalnem seminarju pred pričetkom šolskega leta.
Učni uspeh dijakov kaže trend izboljševanja, v primerjavi z nekaterimi šolami pa je boljši kot uspeh dijakov, ki se v šolo vozijo ali bivajo doma.

VEČ INFORMACIJ:

SAMOEVALVACIJSKO POROČILO za šolsko leto 2017/2018

DIC je maja 2013 prejel plaketo mesta Ljubljane za neprecenljivo vgojno-izobraževalno delo na področju mladih.

Priznanje vsekakor potrjuje kakovost dela zavoda DIC in njegovih prizadevanj za celovit pristop k vzgoji in izobraževanju na področju dela z mladimi, ki obiskujejo srednje šole v Ljubljani. Prav tako priznanje predstavlja potrditev prizadevanj in dela na področju širšega razvoja mladinske kulture ter dela z mladimi na področju izvenšolskega izobraževanja in 'učenja za življenje'.

Na vrh strani

Dijaški dom Ivana Cankarja - URADNA STRAN - Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za več informacij o piškotkih in kako jih izbrisati kliknite TUKAJ.

  Sprejmem piškotke na tej strani.