Kreatorij DIC je večnamenski klubski prostor namenjen dejavnostim s področja mladinske kulture in umetnosti. V Kreatoriju DIC ustvarjajo in nastopajo skupine in posamezniki, ki se ukvarjajo, oziroma so povezani z mladinsko kulturo. Ob domskih skupinah in posameznikih v njem nastopajo skupine iz območja mesta Ljubljane, širšega slovenskega prostora kakor tudi iz tujine.

 

V Kreatoriju DIC poteka stalni tedenski program, ki ga lahko v grobem razdelimo v dve vrsti dogodkov:

  • Kulturparty - gledališke in plesne predstave, multimedijski performansi, glasbeni koncerti ter drugi celostno zaokroženi kulturno umetniški dogodki
  • Mešano na žaru - zabavna, kulturno umetniška prireditev, ki v obliki »odprtega odra« ponuja mladim, da predstavijo svoje umetniške ambicije. Gre za niz krajših točk s področja glasbe (lastne skladbe, imitacije, ipd), gledališke in plesne produkcije (»skeči« in krajši performansi), videa, predstavitev mode in stilskih kreacij, ipd.

Program Kreatorija DIC je sofinanciran s strani MOL - Urad za mladino in Urada Republike Slovenije za mladino.

Naslednji dogodek v Kreatoriju

Kreatorij DIC - napoved dogodka

Obišči DIC na Facebooku
 
Na vrh strani

Dijaški dom Ivana Cankarja - URADNA STRAN - Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za več informacij o piškotkih in kako jih izbrisati kliknite TUKAJ.

  Sprejmem piškotke na tej strani.