Prehrana

Zdrava kuhinja in restavracija / menza za študente in dijake v Ljubljani.

Prehrana DIC

Pripravljamo zdravo uravnoteženo prehrano, upoštevamo različne prehrambene navade, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju. Vsak dan sta na izbiro dva menija, mesni in vegetarijanski, samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha, ?aj ali kompot. Prirejamo kulinarične dneve s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj.

Razen v juliju in avgustu kosila med 11.00 in 16.00 nudimo tudi študentom s statusom (cena menija 2,50 €) in zunanjim abonentom (cena menija 5 €).

  • Zdrava uravnotežena prehrana, upoštevanje različnih prehrambenih navad, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju.
  • Stalna ponudba dveh menijev
  • vegetarijanska prehrana
  • prirejanje kulinaričnih večerov s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj.
  • Samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha.

Biti sit!

Prehrana v Dijaškem domu Ivana Cankarja

Menza v DIC-u je odprta

ZAJTRK od 6.00 do 8.00 ure
KOSILO od 11.00 do 16.00 ure
VEČERJA od 18.00 do 20.30 ure

Dijaki lahko po večerji, do 21.00 v jedilnici oz. na liniji dobijo kruh, pa tudi dodaten obrok, če je hrana ostala od večerje.

Vodja prehrane v DIC-u:

Barbara Erjavec, univ.dipl.ing.živ.tehnolog

Vodjo prehrane najdete v kletnih prostorih B stavbe. Nanjo se lahko obrnete v primeru, če potrebujete dietno prehrano.

Če imate predloge, pripombe in seveda pohvale glede prehrane ji lahko to sporočite osebno, lahko pa ji pišete tudi na elektronski naslov: barbara.erjavec@dic.si

Vsa vaša mnenja so zaželjena!!

Tedenski jedilnik

Več o prehrani v DIC-u

Obišči DIC na Facebooku
 
Na vrh strani

Dijaški dom Ivana Cankarja - URADNA STRAN - Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za več informacij o piškotkih in kako jih izbrisati kliknite TUKAJ.

  Sprejmem piškotke na tej strani.