Knjižnica

Domska knjižnica je urejena po standardih, ki veljajo za šolske knjižnice, kar pomeni prost pristop in postavitev knjižnega gradiva po UDK klasifikacijski shemi. Ta pregledna postavitev omogo?a hitro in enostavno iskanje gradiva ter ra?unalniško izposojo – od podro?ij filozofije, psihologije, religije, družbenih, naravoslovnih in uporabnih ved, umetnosti in športa, jezikoslovja, leposlovja do geografije in zgodovine.

Preberi več...
PONEDELJEK 08.00 - 16.00
TOREK 14.00 - 22.00
SREDA 7.00 - 15.00
ČETRTEK 10.00 - 18.00
PETEK 7.00 – 15.00

NAMEN IN ČLANSTVO

Domska knjižnica je interna knjižnica, namenjena izobraževanju, obveščenosti, kulturni razgledanosti in razvedrilu dijakov in zaposlenih v DIC-u. Kot knjižnično informacijsko središče ponuja uporabnikom vse vrste knjižničnega gradiva (knjige, revije, časnike, zgoščenke) in posreduje informacije o tem. Članstvo je brezplačno.

Preberi več...

Poglobljeno branje dijake opremlja z orodji, ki omogočajo kakovostnejše življenje.

Preberi več...

Triper je dijaški časopis, ki izhaja v Dijaškem domu Ivana Cankarja.

Časopis spodbuja kritično mišljenje ter širi splošno razgledanost in vedoželjnost. Vsebina časopisa se dotika tematike aktualnih dogodkov, umetnosti, kulture, potovanj in spodbuja kritičnost pri mladih bralcih. Namenjen je tako dijakom kot tudi ostalim, saj osvetljuje sodobne in aktualne tematike, ter kaže na razmišljanje in želje mladih.

AKTUALNO: FOTO IN VIDEO NATEČAJ

FOTO IN VIDEO NATEČAJ DIC-a

Preberi več...

Triper - domski časopis

TRIPER8

Izšla je osma izdaja domskega časopisa Triper! Če si še niste zagotovili natisnjenega izvoda prenesite brezplačno .pdf različico in preberite kaj je novega v domu in na fronti!

Več ...

Obišči DIC na Facebooku
 
Na vrh strani

Dijaški dom Ivana Cankarja - URADNA STRAN - Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za več informacij o piškotkih in kako jih izbrisati kliknite TUKAJ.

  Sprejmem piškotke na tej strani.